Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, krucha i soczysta. Dzięki Coca-Coli nabiera ciekawego, lekko słodkiego smaku.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5292
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 844
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11719
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1313
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5292
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 844
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11719
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1313
Składniki
Mięso lekko rozbij. Składniki marynaty dokładnie wymieszaj. Zamarynuj mięso. Cebulę i jabłka pokrój w kostkę, wymieszaj z majerankiem. W naczyniu żaroodpornym układaj warstwami kolejno karkówkę i jabłka z cebulą. Ostatnią warstwą powinny być jabłka. Coca-colę wymieszaj z oliwą, zalej mięso. Piecz w piekarniku nagrzany do 180 stopni C przez ok. 1 h.