Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, krucha i soczysta. Dzięki Coca-Coli nabiera ciekawego, lekko słodkiego smaku.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1000
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2902
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1000
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2902
Składniki
Mięso lekko rozbij. Składniki marynaty dokładnie wymieszaj. Zamarynuj mięso. Cebulę i jabłka pokrój w kostkę, wymieszaj z majerankiem. W naczyniu żaroodpornym układaj warstwami kolejno karkówkę i jabłka z cebulą. Ostatnią warstwą powinny być jabłka. Coca-colę wymieszaj z oliwą, zalej mięso. Piecz w piekarniku nagrzany do 180 stopni C przez ok. 1 h.