Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawe połączenie smaków
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1040
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 804
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 108
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1040
Składniki
Karczek umyć. osuszyć i natrzeć solą, pieprzem i zmielona kolendrą. Odstawić do lodówki najlepiej na całą noc.
Po wyjęciu obsmażyć na smalcu z każdej strony. Kapustę odcisnąć i pokroić. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, obłożyć kapustą i kawałkami ananasa. Zalać syropem z ananasa, przykryć naczynie i wstawić do piekarnika na ok. 2 godz. w temp. 180 st.C.