Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawe połączenie smaków
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 125
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 339
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2700
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 125
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 339
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2700
Składniki
Karczek umyć. osuszyć i natrzeć solą, pieprzem i zmielona kolendrą. Odstawić do lodówki najlepiej na całą noc.
Po wyjęciu obsmażyć na smalcu z każdej strony. Kapustę odcisnąć i pokroić. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, obłożyć kapustą i kawałkami ananasa. Zalać syropem z ananasa, przykryć naczynie i wstawić do piekarnika na ok. 2 godz. w temp. 180 st.C.