Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawe połączenie smaków
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 139
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31318
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 419
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 139
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31318
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 419
Składniki
Karczek umyć. osuszyć i natrzeć solą, pieprzem i zmielona kolendrą. Odstawić do lodówki najlepiej na całą noc.
Po wyjęciu obsmażyć na smalcu z każdej strony. Kapustę odcisnąć i pokroić. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego, obłożyć kapustą i kawałkami ananasa. Zalać syropem z ananasa, przykryć naczynie i wstawić do piekarnika na ok. 2 godz. w temp. 180 st.C.