Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i smacznie, uwielbiam w ten sposób podane mięsa.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5319
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 406
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5319
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 406
Składniki
Mięso rozbij lekko tłuczkiem. Składniki marynaty wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Zamarynuj mięso Odłóż w chłodne miejsce na min. 2 h. Papryczkę drobno posiekaj, ananasa pokrój w kostkę. Mięso wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Zapiekaj przez 45 minut w 180 stopniach C. Podczas pieczenia podlewaj sokiem z ananasa. Na karkówkę wyłóż ananasa i papryczkę. Zapiekaj jeszcze przez kwadrans, tym razem bez przykrycia.