Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne mięsko z grilla, które cieszy się u nas ogromnym powodzeniem. Polecam!
Pieczona frittata z warzywami: cukinią, batatem i papryką.
Odsłon: 68
Kurczaka w parmezanie kojarzysz głównie z panierką i dodatkiem ziemniaków? Cz...
Odsłon: 59
Pieczona frittata z warzywami: cukinią, batatem i papryką.
Odsłon: 68
Kurczaka w parmezanie kojarzysz głównie z panierką i dodatkiem ziemniaków? Cz...
Odsłon: 59
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy dokładnie w miseczce. Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w 1 cm plastry. Każdy smarujemy z dwóch stron marynatą i układamy w misce. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin lub najlepiej całą noc. Karkówkę grillujemy po kilka minut z każdej strony i podajemy z ulubioną surówką.