Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne mięsko z grilla, które cieszy się u nas ogromnym powodzeniem. Polecam!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 303
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1199
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1252
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13395
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy dokładnie w miseczce. Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w 1 cm plastry. Każdy smarujemy z dwóch stron marynatą i układamy w misce. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin lub najlepiej całą noc. Karkówkę grillujemy po kilka minut z każdej strony i podajemy z ulubioną surówką.