Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne mięsko z grilla, które cieszy się u nas ogromnym powodzeniem. Polecam!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414820
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2404
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3860
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414820
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2404
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy dokładnie w miseczce. Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w 1 cm plastry. Każdy smarujemy z dwóch stron marynatą i układamy w misce. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin lub najlepiej całą noc. Karkówkę grillujemy po kilka minut z każdej strony i podajemy z ulubioną surówką.