Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, aromatyczne mięso z karkówki wieprzowej z dodatkiem cebuli i pieczarek z nutką smaku chińskiego, to doskonała propozycja na sobotni obiad.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4213
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29451
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 185
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18903
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 806
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4213
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29451
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 185
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18903
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 806
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w dwu centymetrowe plastry. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy mięso z każdej strony. Następnie układamy w naczyniu żaroodpornym.
3. Cebule obieramy, kroimy w krążki i szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy, umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 4. Grzyby z cebulą układamy na mięsie.
5. Do naczynia wsypujemy zupy cebulowe oraz fix do potraw chińskich i rozrabiamy z wodą. Następnie wylewamy na mięso. 6. Danie pieczemy 70 minut w 180°C.
7. Gotowe. 8. Smacznego