Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-05-2022
Delikatna soczysta ryba pod bardzo chrupiącą panierką.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Każdy filet proponuję przekroić wzdłuż na pół. Kawałki solimy i pieprzymy. Rybę panierujemy w semolinie, rozmąconych jajkach i pokruszonej macy. Smażymy na rozgrzanym oleju, aż panierka się zrumieni. Rybę podajemy z kawałkami cytryny i ulubioną surówką.