Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-05-2022
Delikatna soczysta ryba pod bardzo chrupiącą panierką.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52068
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 139
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52068
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 139
Składniki
Każdy filet proponuję przekroić wzdłuż na pół. Kawałki solimy i pieprzymy. Rybę panierujemy w semolinie, rozmąconych jajkach i pokruszonej macy. Smażymy na rozgrzanym oleju, aż panierka się zrumieni. Rybę podajemy z kawałkami cytryny i ulubioną surówką.