Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-05-2022
Delikatna soczysta ryba pod bardzo chrupiącą panierką.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2405
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5097
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 160
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2405
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5097
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 160
Składniki
Każdy filet proponuję przekroić wzdłuż na pół. Kawałki solimy i pieprzymy. Rybę panierujemy w semolinie, rozmąconych jajkach i pokruszonej macy. Smażymy na rozgrzanym oleju, aż panierka się zrumieni. Rybę podajemy z kawałkami cytryny i ulubioną surówką.