Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-05-2022
Delikatna soczysta ryba pod bardzo chrupiącą panierką.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1833
Polecam, pychota.
Odsłon: 606
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 497
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1833
Polecam, pychota.
Odsłon: 606
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 497
Składniki
Każdy filet proponuję przekroić wzdłuż na pół. Kawałki solimy i pieprzymy. Rybę panierujemy w semolinie, rozmąconych jajkach i pokruszonej macy. Smażymy na rozgrzanym oleju, aż panierka się zrumieni. Rybę podajemy z kawałkami cytryny i ulubioną surówką.