Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, soczyste mięso z żeberek wieprzowych to doskonałe, sycące danie dla całej rodziny. Szybkie i proste wykonanie i niewielki zestaw podstawowych składników to dodatkowy plus dla zapracowanych Pań domu, ceniących swój czas spędzony w kuchni. Żeberka są pyszne i z pewnością możemy podać na różne dni świąteczne.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję na mniejsze paski i przekłam do miski. 2. Do mięsa dodaję wszystkie składniki pozostałe: sól, pieprz, przeciśnięty przez praskę czosnek, słodką, ostrą paprykę, sos sojowy, oliwę sos chili, ketchup, ocet, miód i dokładnie mieszam z mięsem. Odstawiam na dwie godziny.
3. Następnie przekładam do naczynia żaroodpornego i piekę pod przykryciem w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180°C.
4. Danie gotowe. 5. Smacznego.