Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzwonka karpia w aromatycznym sosie śmietanowym. Kolejna propozycja na wigilijny lub świąteczny stół.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 340
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 66
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 344
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32871
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9111
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 340
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 66
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 344
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32871
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9111
Składniki
Dzwonka karpia oprószam solą i pieprzem ziołowym. Panieruję mące krupczatce.
Rybę obsmażam na maśle, przekładam do naczynia do zapiekania. Na tej samej patelni podsmażam szalotki, solę i dodaję śmietanę. Doprawiam do smaku. Sos wlewam do ryby ułożonej w naczyniu.
Naczynie przykrywam. Wstawiam do piecyka nagrzanego do 200°C zapiekam przez 20-25 minut.
Rybę podaję na stół w naczyniu, w którym ją zapiekałam.