Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto i smacznie. Ryba zapiekana w śmietanie to idealny dodatek do ziemniaków i surówki z kiszonej kapusty. Na pewno urozmaici codzienny obiad i zasmakuje nawet wyrafinowanym podniebieniom.
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 317
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2266
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3037
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 661
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 317
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2266
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 3037
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 661
Składniki
Rybę oczyścić, umyć, pokroić na porcje. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Rybę oprószyć suszonymi warzywami, solą i pieprzem oraz obłożyć cebulą. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po tym czasie, usunąć cebulę, a rybę oprószyć mąką. Włożyć do naczynia żaroodpornego, polać stopioną margaryną i piec 30-40 minut w 180 stopniach. Pod koniec pieczenia polać śmietaną.