Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto i smacznie. Ryba zapiekana w śmietanie to idealny dodatek do ziemniaków i surówki z kiszonej kapusty. Na pewno urozmaici codzienny obiad i zasmakuje nawet wyrafinowanym podniebieniom.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1031
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38503
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1289
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1031
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38503
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1289
Składniki
Rybę oczyścić, umyć, pokroić na porcje. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Rybę oprószyć suszonymi warzywami, solą i pieprzem oraz obłożyć cebulą. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po tym czasie, usunąć cebulę, a rybę oprószyć mąką. Włożyć do naczynia żaroodpornego, polać stopioną margaryną i piec 30-40 minut w 180 stopniach. Pod koniec pieczenia polać śmietaną.