Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto i smacznie. Ryba zapiekana w śmietanie to idealny dodatek do ziemniaków i surówki z kiszonej kapusty. Na pewno urozmaici codzienny obiad i zasmakuje nawet wyrafinowanym podniebieniom.
To pyszny domowy obiad z mięsem w roli głównej. Przygotowanie schabu nie jest...
Odsłon: 215
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 266
To pyszny domowy obiad z mięsem w roli głównej. Przygotowanie schabu nie jest...
Odsłon: 215
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 266
Składniki
Rybę oczyścić, umyć, pokroić na porcje. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Rybę oprószyć suszonymi warzywami, solą i pieprzem oraz obłożyć cebulą. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po tym czasie, usunąć cebulę, a rybę oprószyć mąką. Włożyć do naczynia żaroodpornego, polać stopioną margaryną i piec 30-40 minut w 180 stopniach. Pod koniec pieczenia polać śmietaną.