Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto i smacznie. Ryba zapiekana w śmietanie to idealny dodatek do ziemniaków i surówki z kiszonej kapusty. Na pewno urozmaici codzienny obiad i zasmakuje nawet wyrafinowanym podniebieniom.
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 910
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1721
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4124
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 207
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 910
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1721
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 4124
Danie, które lubi chyba każdy czyli kapusta duszona z przyprawami i z dodatki...
Odsłon: 207
Składniki
Rybę oczyścić, umyć, pokroić na porcje. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Rybę oprószyć suszonymi warzywami, solą i pieprzem oraz obłożyć cebulą. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po tym czasie, usunąć cebulę, a rybę oprószyć mąką. Włożyć do naczynia żaroodpornego, polać stopioną margaryną i piec 30-40 minut w 180 stopniach. Pod koniec pieczenia polać śmietaną.