Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karp w aromatycznej marynacie.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 20
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3312
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1321
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1901
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 625
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 20
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3312
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1321
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1901
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 625
Składniki
Wykonanie: Śliwki namoczyć ,ugotować i przetrzeć. Cytrynę obrać ze skórki i pokroić. Karpia oczyszczonego, pokroić w dzwonki. Następnie natrzeć przyprawami , podsmażyć, zalać winem, skropić cytryną, przecierem śliwkowym razem z kawałkami całych śliwek, chrzanem i natką pietruszki. Całość zapiec w piekarniku w temperaturze 200 stopni około 15 minut.