Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
do mięsa dodać przyprawy,jajko,namoczona i odcisnietą bułkę
mięso dokładnie wymieszać
ziemniaki obrać ,umyć i wydrążyć łyzeczką,do ziemniaków nałożyć mięso,lekko przycisnąć i układać w blaszce
na każdy ziemniak położyć po kawałeczku masła
piec do miękkości ziemniaków,podawać z surówkami