Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
IDEALNE JAKO OBIAD ,ALBO DODATEK DO OBIADU.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 482
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2785
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14505
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 482
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2785
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1667
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14505
Składniki
UMYJ I PRZEKRÓJ ZIEMNIAKI NA PÓŁ. WYPŁUCZ ZIEMNIAKI W ZIMNEJ WODZIE. GOTUJ DO MOMENTU JAK BĘDĄ TROCHE WIĘCEJ NIŻ DO POŁOWY MIĘKKIE. PODSMAŻ MIĘSO NA ODROBINIE OLEJU AŻ STANIE SIE BIAŁE W CZASIE PIECZENIA DODAJ NIE ZA DUŻO ZIÓŁ PROWANSALSKICH ORAZ PRZYPRAWY DO GYROSA.
WYJMIJ ZIEMNIAKI NA BLACHE Z PIEKARNIKA WYŁOŻONĄ PAPIEREM DO PIECZENIA. NOŻEM WYTNIJ ŚRODEK ZIEMNIAKÓW. DO MISKI DODAJ MIĘSO ORAZ WYDRĄŻONE ZIEMNIAKI. DO FARSZU DODAJ PAPRYKĘ SŁODKĄ. NA KONIEC UBIJ FARSZ UBIJACZKĄ DO ZIEMNIAKÓW. WSTAW ZIEMNIAKI DO PIEKARNIKA ROZGRZANEGO NA 200 STOPNI PIECZ DO MIĘKKOŚCI.