Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
IDEALNE JAKO OBIAD ,ALBO DODATEK DO OBIADU.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1230
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 447
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3397
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 969
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1230
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 447
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3397
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 969
Składniki
UMYJ I PRZEKRÓJ ZIEMNIAKI NA PÓŁ. WYPŁUCZ ZIEMNIAKI W ZIMNEJ WODZIE. GOTUJ DO MOMENTU JAK BĘDĄ TROCHE WIĘCEJ NIŻ DO POŁOWY MIĘKKIE. PODSMAŻ MIĘSO NA ODROBINIE OLEJU AŻ STANIE SIE BIAŁE W CZASIE PIECZENIA DODAJ NIE ZA DUŻO ZIÓŁ PROWANSALSKICH ORAZ PRZYPRAWY DO GYROSA.
WYJMIJ ZIEMNIAKI NA BLACHE Z PIEKARNIKA WYŁOŻONĄ PAPIEREM DO PIECZENIA. NOŻEM WYTNIJ ŚRODEK ZIEMNIAKÓW. DO MISKI DODAJ MIĘSO ORAZ WYDRĄŻONE ZIEMNIAKI. DO FARSZU DODAJ PAPRYKĘ SŁODKĄ. NA KONIEC UBIJ FARSZ UBIJACZKĄ DO ZIEMNIAKÓW. WSTAW ZIEMNIAKI DO PIEKARNIKA ROZGRZANEGO NA 200 STOPNI PIECZ DO MIĘKKOŚCI.