Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe,sycące danie,które może zastąpić obiad,wczesną kolację lub być podane jako dodatek.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1108
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Składniki
Brokuły umyć i podzielić na mniejsze cząstki. Kaszę gryczaną przepłukać,zalać wodą (trochę ponad poziom kaszy) i zacząć gotować. Pomidory pokroić w mniejsze kawałki. Gdy kasza trochę zmięknie dodać brokuły,wymieszać i gotować na małym ogniu co jakiś czas mieszając.Dodać również pomidory i trochę oleju którym były zalane.Gotować tylko tak długo by nie rozgotować brokułów (brokuły szybko stają się miękkie). Dodać pestki dyni i przyprawy,wymieszać,przykryć garnek jeszcze na parę chwil i gotowe :)