Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza gryczana jest bardzo zdrowa,w połączeniu z pieczarkami i kapustą wyszło pyszne danie:)
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2079
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 146
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1030
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1179
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12009
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2079
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 146
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1030
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1179
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12009
Składniki
Cebule pokrojone w kostkę zeszklić,dodać drobno poszatkowaną kapustę i smażyć do miękkości kapusty. Dodać pokrojone pieczarki,dodać tłuszcz do smażenia jeśli jest potrzeba. Podlać szklanką bulionu,dusić 30min.Kapusta ma być miękka i zeszklona. Doprawić do smaku pieprzem,solą i lubczykiem. Ugotowaną kaszę dodać do kapusty z pieczarkami. Wymieszać dokłanie,doprawić do smaku jeśli jest taka potrzeba. Podawać solo lub z mięsem.
Smacznego życzę!