Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy przepis jest prosty i szybki, potrawa jest aromatyczna, sycąca, smaczna i świetnie się wpisuje w naszą dietę zimową. Polecam!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117980
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8367
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3108
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2079
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1526
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117980
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8367
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3108
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2079
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1526
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, podsmażamy. Dodajemy przepłukaną kaszę i zalewamy wodą. Gotujemy ok. 10 minut. Dodajemy pokrojone pieczarki oraz paprykę, dusimy do miękkości kaszy i warzyw. Po odparowaniu wody dodajemy koncentrat i przyprawy (oregano, pieprz, sól). Na koniec dodajemy tuńczyka i oliwki. Mieszamy. Posypujemy natką pietruszki. Gotowe