Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy przepis jest prosty i szybki, potrawa jest aromatyczna, sycąca, smaczna i świetnie się wpisuje w naszą dietę zimową. Polecam!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 240
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 240
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, podsmażamy. Dodajemy przepłukaną kaszę i zalewamy wodą. Gotujemy ok. 10 minut. Dodajemy pokrojone pieczarki oraz paprykę, dusimy do miękkości kaszy i warzyw. Po odparowaniu wody dodajemy koncentrat i przyprawy (oregano, pieprz, sól). Na koniec dodajemy tuńczyka i oliwki. Mieszamy. Posypujemy natką pietruszki. Gotowe