Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię to danie, jest lekkie i kremowe
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424948
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336963
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424948
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336963
Składniki
1. kaszę zalać gorącą wodą, odcedzić, przepłukać zimną, znów gorącą i zimną (żeby pozbyć się goryczki), zalać gorącą wodą, wody musi być trochę ponad warstwę kaszy, dodać ziarenka smaku, gotować na małym ogniu, w razie potrzeby dodać gorącej wody, 2. cebule i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać szpinak, dusić do odparowania wody, dodać pokrojona w plastry cukinię, chwilę dusić razem, gdy kasza będzie na pół miękka, dodać warzywa, doprawić solą, dodać serek, chwile jeszcze pogotować, smacznego