Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kaszę jaglaną pod każdą postacią, z dodatkiem warzyw staje się szybkim, typowo letnim daniem
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1604
Składniki
1. kaszę przelać gotującą wodą, potem zimną i znów gorącą i zimną, zalać gorącym bulionem warzywnym (ok 1 cm ponad powierzchnię kaszy), gotować na małym ogniu, w miarę potrzeby dolewać gorącej wody, 2. rozgrzać masło, dodać mrozoną fasolkę i posiekanego pora, smażyć chwilę, następnie dodać pokrojoną cukinię a na końcu brokuła, posolić, dusić jeszcze chwilę, 3. gdy kasza będzie prawię miękka dodać warzywa, chwilę gotować jeszcze razem, doprawic do smaku, (czasem dodaję na koniec troche serka śmietankowego), smacznego