Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią smakuje najlepiej. Polecam.
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 45
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 83
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 637
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 3025
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3494
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2717
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 45
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 83
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 637
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 3025
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3494
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2717
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, lekko osuszyć. Pokroić w paseczki. Na patelni, na rozgrzanym maśle z olejem zeszklić pokrojoną w drobną kostkę słodką cebulę. Dodać przygotowane, pokrojone grzyby. Dusić ok 15-20 min na wolnym ogniu. Mieszać od czasu do czasu. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Kaszę jęczmienną ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozpuścić smalec ze skwarkami. Ugotowaną kaszę przełożyć na patelnię. Podgrzewać i mieszać. Dodać majeranek i sól do smaku. Kaszę podać z sosem grzybowym. Posypać posiekanym koperkiem. Smacznego.