Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią smakuje najlepiej. Polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8655
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1271
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 741
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8655
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1271
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10286
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4668
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 741
Składniki
Grzyby oczyścić, umyć, lekko osuszyć. Pokroić w paseczki. Na patelni, na rozgrzanym maśle z olejem zeszklić pokrojoną w drobną kostkę słodką cebulę. Dodać przygotowane, pokrojone grzyby. Dusić ok 15-20 min na wolnym ogniu. Mieszać od czasu do czasu. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Kaszę jęczmienną ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na patelni rozpuścić smalec ze skwarkami. Ugotowaną kaszę przełożyć na patelnię. Podgrzewać i mieszać. Dodać majeranek i sól do smaku. Kaszę podać z sosem grzybowym. Posypać posiekanym koperkiem. Smacznego.