Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mam coś dla najmłodszych, przedstawiam Wam ulubiony obiadek mojego rocznego Synka, chociaż muszę dodać, że Starszy (bardziej wybredny) też go bardzo lubi. I muszę przyznać, że gdy im to serwuję, to mam ogromną satysfakcję, że daje im coś zdrowego i pożywnego. A do tego konsystencja a obiadku jest tak fajna, że Młodszy świetnie sobie radzi, aby jeść go samemu łyżeczką. :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 141
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 141
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Rybę ugotować na parze. Kaszę zalać wrzątkiem, gotować na małym ogniu przez ok. 15-20 min. Marchew i pietruszkę obrać. Warzywa i przeciśnięty przez praskę czosnek gotować na parze, aż będą miękkie. Następnie pokroić w kostkę. Kaszę, warzywa, rybę i posiekaną natkę pietruszki dokładnie wymieszać, w razie potrzeby dolać wody. Smacznego :)