Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mam coś dla najmłodszych, przedstawiam Wam ulubiony obiadek mojego rocznego Synka, chociaż muszę dodać, że Starszy (bardziej wybredny) też go bardzo lubi. I muszę przyznać, że gdy im to serwuję, to mam ogromną satysfakcję, że daje im coś zdrowego i pożywnego. A do tego konsystencja a obiadku jest tak fajna, że Młodszy świetnie sobie radzi, aby jeść go samemu łyżeczką. :)
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 151
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 151
Składniki
Rybę ugotować na parze. Kaszę zalać wrzątkiem, gotować na małym ogniu przez ok. 15-20 min. Marchew i pietruszkę obrać. Warzywa i przeciśnięty przez praskę czosnek gotować na parze, aż będą miękkie. Następnie pokroić w kostkę. Kaszę, warzywa, rybę i posiekaną natkę pietruszki dokładnie wymieszać, w razie potrzeby dolać wody. Smacznego :)