Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj mam coś dla najmłodszych, przedstawiam Wam ulubiony obiadek mojego rocznego Synka, chociaż muszę dodać, że Starszy (bardziej wybredny) też go bardzo lubi. I muszę przyznać, że gdy im to serwuję, to mam ogromną satysfakcję, że daje im coś zdrowego i pożywnego. A do tego konsystencja a obiadku jest tak fajna, że Młodszy świetnie sobie radzi, aby jeść go samemu łyżeczką. :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8698
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8698
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 611
Składniki
Rybę ugotować na parze. Kaszę zalać wrzątkiem, gotować na małym ogniu przez ok. 15-20 min. Marchew i pietruszkę obrać. Warzywa i przeciśnięty przez praskę czosnek gotować na parze, aż będą miękkie. Następnie pokroić w kostkę. Kaszę, warzywa, rybę i posiekaną natkę pietruszki dokładnie wymieszać, w razie potrzeby dolać wody. Smacznego :)