Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 811
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5743
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9555
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 264
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 811
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5743
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9555
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 264
Składniki
Umyte warzywa, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, kapustę poszatkować, cebulę pokroić w kostkę. W głębokim rondlu rozgrzać oliwę, zeszklić cebulę, po czym porcjami dodawać pozostałe warzywa. Smażyć ok 3 minut na sporym ogniu. Następnie wsypać opłukaną kaszę, wlać 3 szkl. wody, posolić, popieprzyć, zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem ok 20 minut od czasu do czasu mieszając. Miękką kaszę wymieszać z serem pokrojonym w kostkę. Smacznego