Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Kaszę wypłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie. Na oleju zeszklić drobno pokrojoną cebulę, dodać obrane i pokrojone pieczarki. Razem smażyć ok. 15 minut. Kaszę odcedzić i dodać na patelnię do cebuli i pieczarek, doprawić do smaku i wymieszać. Smacznego