Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67320
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1810
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67320
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1810
Składniki
Kaszę wypłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie. Na oleju zeszklić drobno pokrojoną cebulę, dodać obrane i pokrojone pieczarki. Razem smażyć ok. 15 minut. Kaszę odcedzić i dodać na patelnię do cebuli i pieczarek, doprawić do smaku i wymieszać. Smacznego