Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W całej Polsce mamy aktualnie wysyp grzybów, dlatego też postanowiłam wykorzystać je w kuchni. Mój wybór padł na rydze. Słodkie i jędrne rydze w połączeniu z delikatną kaszą jaglaną, słodką cebulą i świeżością natki pietruszki stanowi niesamowicie smakowite połączenie. Idealne danie na jesienny obiad.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2263
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101828
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6231
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2263
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101828
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6231
Składniki
Cebulkę siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce masła. Rydze czyścimy, duże grzyby przekrawamy na mniejsze części. Grzyby dodajemy do cebulki i odsmażamy na maśle, którego w razie potrzeby dodajemy więcej.
Do gotowych grzybów z cebulką dodajemy kaszę, natkę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy.