Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W całej Polsce mamy aktualnie wysyp grzybów, dlatego też postanowiłam wykorzystać je w kuchni. Mój wybór padł na rydze. Słodkie i jędrne rydze w połączeniu z delikatną kaszą jaglaną, słodką cebulą i świeżością natki pietruszki stanowi niesamowicie smakowite połączenie. Idealne danie na jesienny obiad.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2967
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154596
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 389
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2967
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154596
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 992
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 389
Składniki
Cebulkę siekamy w drobną kostkę i szklimy na łyżce masła. Rydze czyścimy, duże grzyby przekrawamy na mniejsze części. Grzyby dodajemy do cebulki i odsmażamy na maśle, którego w razie potrzeby dodajemy więcej.
Do gotowych grzybów z cebulką dodajemy kaszę, natkę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy.