Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe, pyszne
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 200
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 552
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 200
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 552
Składniki
Na oleju zeszklić cebulkę. Dodać pokrojone drobno grzyby i poddusić trochę. Zalać litrem bulionu.
Po zagotowaniu wsypać kaszę. Kiedy trochę zmięknie, dodać pozostałe składniki. Gotować do miękkości kaszy, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dolewać wody. Na koniec przyprawić, można posypać natką pietruszki.