Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe, pyszne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Składniki
Na oleju zeszklić cebulkę. Dodać pokrojone drobno grzyby i poddusić trochę. Zalać litrem bulionu.
Po zagotowaniu wsypać kaszę. Kiedy trochę zmięknie, dodać pozostałe składniki. Gotować do miękkości kaszy, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dolewać wody. Na koniec przyprawić, można posypać natką pietruszki.