Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe, pyszne
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1453
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8777
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3151
Polecam.
Odsłon: 1956
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1453
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8777
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3151
Polecam.
Odsłon: 1956
Składniki
Na oleju zeszklić cebulkę. Dodać pokrojone drobno grzyby i poddusić trochę. Zalać litrem bulionu.
Po zagotowaniu wsypać kaszę. Kiedy trochę zmięknie, dodać pozostałe składniki. Gotować do miękkości kaszy, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby dolewać wody. Na koniec przyprawić, można posypać natką pietruszki.