Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszotto gryczano-jęczmienne z kiełbasą i cebulą podane z jajkiem sadzonym.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 119
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21521
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 840
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 119
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21521
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 840
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę i smażymy z pokrojoną w kostkę cebulą. W garnczku zagotowujemy 3 szklanki wody. Do gotującej wody dodajemy pastę rosołową, usmażoną kiełbasę z cebulą, wszystkie przyprawy, natkę pietruszki, koperek, sos z ostrej papryki i opłukane kasze. Gotujemy na dużym ogniu do momentu gęstnienia kasz i wywaru,cały czas mieszamy żeby kasze się nie przypaliły. Kończymy gotowanie, przykrywamy garnczek pokrywką i czekamy 30 minut. Po tym czasie kasze będą gotowe, mieszamy.
W między czasie smażymy jajka kurze na sadzone. Kaszotto podajemy z jajkiem sadzonym. Smacznego!!!