Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszotto gryczano-jęczmienne z kiełbasą i cebulą podane z jajkiem sadzonym.
Polecam.
Odsłon: 382
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1615
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 567
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Polecam.
Odsłon: 382
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1615
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 567
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę i smażymy z pokrojoną w kostkę cebulą. W garnczku zagotowujemy 3 szklanki wody. Do gotującej wody dodajemy pastę rosołową, usmażoną kiełbasę z cebulą, wszystkie przyprawy, natkę pietruszki, koperek, sos z ostrej papryki i opłukane kasze. Gotujemy na dużym ogniu do momentu gęstnienia kasz i wywaru,cały czas mieszamy żeby kasze się nie przypaliły. Kończymy gotowanie, przykrywamy garnczek pokrywką i czekamy 30 minut. Po tym czasie kasze będą gotowe, mieszamy.
W między czasie smażymy jajka kurze na sadzone. Kaszotto podajemy z jajkiem sadzonym. Smacznego!!!