Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszotto gryczano-jęczmienne z kiełbasą i cebulą podane z jajkiem sadzonym.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326151
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12010
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16624
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5363
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326151
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12010
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16624
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5363
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę i smażymy z pokrojoną w kostkę cebulą. W garnczku zagotowujemy 3 szklanki wody. Do gotującej wody dodajemy pastę rosołową, usmażoną kiełbasę z cebulą, wszystkie przyprawy, natkę pietruszki, koperek, sos z ostrej papryki i opłukane kasze. Gotujemy na dużym ogniu do momentu gęstnienia kasz i wywaru,cały czas mieszamy żeby kasze się nie przypaliły. Kończymy gotowanie, przykrywamy garnczek pokrywką i czekamy 30 minut. Po tym czasie kasze będą gotowe, mieszamy.
W między czasie smażymy jajka kurze na sadzone. Kaszotto podajemy z jajkiem sadzonym. Smacznego!!!