Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, lekkie i smaczne. Super się sprawdza zwłaszcza gdy brakuje nam kolejnego pomysłu na obiad.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Kaszę gotuję w garnku i scedzam. Pierś kroję w drobną kostkę i podsmażam na oliwie. Cebulę, paprykę i czosnek kroję w drobną kostkę. Marchewkę obieram i trę na tarce o dużych oczkach. Wszystkie warzywa dodaję do piersi i smażę razem ok. 5 minut. Doprawiam.
Dodaję sos sojowy i ok. 100 ml. wody. Duszę pod przykryciem 15 minut. Na koniec wsypuję kaszę ,mieszam i gotowe. W razie potrzeby można dodać nieco więcej wody , wszystko zależy od rodzaju kaszy.