Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa kasza z kurczakiem porem, marchewką i papryką.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 240
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 116
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 34
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 240
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 116
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 34
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 34
Składniki
Fileta myjemy i kroimy w nie za dużą kostkę. Do miseczki z mięsem dodajemy przyprawy czosnek, paprykę słodką, sól i pieprz. Mieszamy a następnie obsmażamy.
Na maśle podsmażamy pokrojoną w kostkę marchewkę, paprykę i w talarki pokrojonego pora. Dodajemy wcześniej podsmażone mięso oraz nieugotowaną kaszę. Wszystko zalewamy bulionem. Gotujemy na nie za dużym gazie do momentu aż kasza wchłonie bulion ok 25 minut.