Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa kasza z kurczakiem porem, marchewką i papryką.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326147
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12008
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16622
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5362
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326147
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12008
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16622
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5362
Składniki
Fileta myjemy i kroimy w nie za dużą kostkę. Do miseczki z mięsem dodajemy przyprawy czosnek, paprykę słodką, sól i pieprz. Mieszamy a następnie obsmażamy.
Na maśle podsmażamy pokrojoną w kostkę marchewkę, paprykę i w talarki pokrojonego pora. Dodajemy wcześniej podsmażone mięso oraz nieugotowaną kaszę. Wszystko zalewamy bulionem. Gotujemy na nie za dużym gazie do momentu aż kasza wchłonie bulion ok 25 minut.