Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcecie przepis na pyszne a zarazem mięciutkie kawałki mięsa w sosie śmietanowym własnym ? Tak więc zapraszam pod podany link do zapoznania się z owym przepisem
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30654
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30654
Składniki
Mięso z łopatki pokroić na dowolnej wielkości kawałki obsypać przyprawami które należy wmasować w kawałki mięsa z dodanym olejem, przygotowane odstawić na 10 minut
Kawałki mięsa podsmażyć z obu stron na rumiany kolor a następnie wlać wodę, dodać warzywa oraz ziela i liście laurowe i dusić pod przykryciem na małym ogniu do miękkości mięsa
Jak już mięso jest odpowiednio miękkie i pozostało niewiele dolanej wody wtedy wlać przygotowaną śmietanę rozprowadzona z wywarem od mięsa i mieszając jeszcze pogotować na wolnym ogniu do czasu powstania sosu
Na koniec dodać suszona natkę pietruszki zamieszać, zagotować i gotowe