Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam kolejny pyszny przepis na przepyszny obiad dla całej rodziny
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 353
Składniki
Mięso pokroić na plastry po 2 centymetry, obsypać przyprawami i wlać olej całość wmasować w mięso i odstawić na 5 minut
Przygotowane plastry obsmażyć na suchej rozgrzanej patelni z obu stron na mocno rumiany kolor
Do obsmażonego mięsa wlać wodę oraz wsypać suszoną włoszczyznę i dusić pod przykryciem do czasu miękkości mięsa oraz wyparowania dodanej wody
Do mięsa z wyparowaną wodą dodać cebulę pokrojoną w piórka i pod przykryciem poddusić do jej miękkości