Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery bez pszennych bułek i bez ziemniaków? Jak najbardziej możliwe...
Z mielonej wołowiny formujemy burgera i smażymy na grillu pod koniec doprawiając solą i pieprzem. Można też kupić gotowe burgery. My polecamy produkt BIO z Lidla, który też już sprawdziliśmy. Na liściach sałaty masłowej układamy plastry pomidor, ogórka, pokrojoną w krążki cebulę. Można dodać kilka pasków czerwonej papryki. Polewamy całość sosem przygotowanym z majonezu i ketchupu (firma Roleski robi już ketchup keto bez cukru). Układamy na tak przygotowanym podkładzie burgera wołowego i przykrywamy plasterkiem sera.
Seler obieramy i kroimy w paski. Z oliwy, papryki suszonej, czosnku suszonego, pieprzu i soli w miseczce przygotowujemy marynatę do frytek. Moczymy w niej paski selera i pieczemy w piekarniku (na papierze albo na odpowiedniej do tego patelni) przez około 25 minut w temperaturze 200 stopni.
Ze śmietany i z wygniecionego czosnku robimy sos doprawiając solą i świeżo zmielonym pieprzem
Przygotowane z miłością i konsumowane z miłością... Keto ciasto walentynkowe...
Odsłon: 760
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 1218
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
Odsłon: 144
Pomarańczowy deser. Szybkie i łatwe do wykonania cukierki. Są miękkie i smaczne.
Odsłon: 179
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 1218
Dziś przedstawię wam przepis na szynkę w sosie własnym
Odsłon: 144
Pomarańczowy deser. Szybkie i łatwe do wykonania cukierki. Są miękkie i smaczne.
Odsłon: 179
Składniki
Z mielonej wołowiny formujemy burgera i smażymy na grillu pod koniec doprawiając solą i pieprzem. Można też kupić gotowe burgery. My polecamy produkt BIO z Lidla, który też już sprawdziliśmy. Na liściach sałaty masłowej układamy plastry pomidor, ogórka, pokrojoną w krążki cebulę. Można dodać kilka pasków czerwonej papryki. Polewamy całość sosem przygotowanym z majonezu i ketchupu (firma Roleski robi już ketchup keto bez cukru). Układamy na tak przygotowanym podkładzie burgera wołowego i przykrywamy plasterkiem sera.
Seler obieramy i kroimy w paski. Z oliwy, papryki suszonej, czosnku suszonego, pieprzu i soli w miseczce przygotowujemy marynatę do frytek. Moczymy w niej paski selera i pieczemy w piekarniku (na papierze albo na odpowiedniej do tego patelni) przez około 25 minut w temperaturze 200 stopni.
Ze śmietany i z wygniecionego czosnku robimy sos doprawiając solą i świeżo zmielonym pieprzem
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlet schabowy, ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty.
Dania główne
Kurczak pieczony na butelce z piwem
Dania główne
Kaczka z kapustą czerwoną i kluskami
Dania główne
Drobiowy rożek z pieczarkami
Kotlet schabowy, ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty.
Moje tradycyjne danie na niedzielny obiad :) Schabowy, ziemniaki i surówka ze...
Odsłon: 156
Kurczak pieczony na butelce z piwem
Kurczak pieczony na butelce piwa smakuje wyśmienicie. Wyciekające piwo oblewa...
Odsłon: 163