Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12414
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1402
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13336
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5648
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12414
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1402
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13336
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5648
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i drobno posiekać. Piwo zagotować, włożyć kiełbasę i pod przykryciem odstawić na 15 minut. Następnie kiełbasę wyjąć z piwa a sos zagotować, wrzucić cebulę i gotować przez kilkanaście minut, po czym zmiksować. Dodać złotą zasmażkę przygotowaną z mąki i masła, podgrzać mieszając do zgęstnienia. Doprawić do smaku, włożyć pokrojoną w krążki kiełbasę i podawać z ziemniakami lub pieczywem.