Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być grill, ale pogoda się nie udała. Wszyscy byli jednak nastawieni na pieczoną kiełbasę, więc trzeba było ją zrobić w piekarniku. Kiełbaski smarowane musztardą francuską, pieczone z ziemniakami i czerwoną cebulą. Pyszne danie na obiad lub imprezę.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3680
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 308
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11120
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3680
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
Ziemniaki i cebulę kroimy na ćwiartki. Posypujemy przyprawą do ziemniaków i mieszamy. Wykładamy na dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Kiełbasy kroimy i każdą z nich nacinamy. Smarujemy musztardą francuską i wykładamy na ziemniaki. Pieczemy w 180 stopniach przez 50 minut, w połowie obracamy kiełbaski. Podajemy z surówką.