Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być grill, ale pogoda się nie udała. Wszyscy byli jednak nastawieni na pieczoną kiełbasę, więc trzeba było ją zrobić w piekarniku. Kiełbaski smarowane musztardą francuską, pieczone z ziemniakami i czerwoną cebulą. Pyszne danie na obiad lub imprezę.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 314
Królowa grilla :)
Odsłon: 98
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 80
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 314
Królowa grilla :)
Odsłon: 98
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 80
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Ziemniaki i cebulę kroimy na ćwiartki. Posypujemy przyprawą do ziemniaków i mieszamy. Wykładamy na dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Kiełbasy kroimy i każdą z nich nacinamy. Smarujemy musztardą francuską i wykładamy na ziemniaki. Pieczemy w 180 stopniach przez 50 minut, w połowie obracamy kiełbaski. Podajemy z surówką.