Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miał być grill, ale pogoda się nie udała. Wszyscy byli jednak nastawieni na pieczoną kiełbasę, więc trzeba było ją zrobić w piekarniku. Kiełbaski smarowane musztardą francuską, pieczone z ziemniakami i czerwoną cebulą. Pyszne danie na obiad lub imprezę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ziemniaki i cebulę kroimy na ćwiartki. Posypujemy przyprawą do ziemniaków i mieszamy. Wykładamy na dużą blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Kiełbasy kroimy i każdą z nich nacinamy. Smarujemy musztardą francuską i wykładamy na ziemniaki. Pieczemy w 180 stopniach przez 50 minut, w połowie obracamy kiełbaski. Podajemy z surówką.