Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet zwykła kiełbasa na obiad nie musi być nudna.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5370
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 899
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5077
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1340
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5370
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 899
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5077
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1340
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę pokroić na długość 15 cm i przekroić wzdłuż nie przecinając dolnej skórki. Następnie faszerować paskami sera, szynki i posypać curry. Następnie wzdłuż przekrojonej kiełbasy nałożyć masło i zawinąć w folię aluminiową. Wstawić do piekarnika nagrzanego do m180 stopni i zapiec około 35 minut.