Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wyszło wspaniałe..połączenie smaku natki pietruszki oraz cebuli..to niebo w ...polecam..bardzo polecam takie połączenie...nie zawiedziecie się:)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 197
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9306
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 197
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9306
Składniki
Kiełbaskę pokroić w talarki i wraz z cebulkąż pokrojoną w kostkę usmażyć.na maśle. Natkę pietruszki i łodygę lubczyka pokroić drobno . W rondlu w bulionie zagotować natkę i lubczyk,dodać podsmażoną kiełbaskę,zagotować 5 min. Zrobić zaczepkę z mąki i wody..dodać..osobno zrobić zaczepkę ze śmietany.. Doprawić do smaku solą,pieprzem i czym lubimy:) Smacznego życzę!