Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo latwe w wykonaniu i pyszne spaghetti ,przepis jest od mojej tesciowej ktora mieszkala bardzo dlugo w Grecji.Wszyscy w rodzinie go uwielbiamy...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12651
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7161
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12651
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5713
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7161
Składniki
na oleju rumienimy posiekana cebule oraz dodajemy posiekany czosnek.Dodajemy do tego surowe mieso mielone i go rozdrabniamy.Podlewamy mieso szklanka wody nadal rozdrabniajac na malutkie grudki.Przyprawiamy sola ,pieprzem i vegeta.Dodajemy kostke rosolkowa miesna.Mieso chwile dusimy ,wazne jest zeby nie bylo suche,musi w nim byc woda okolo szklanki.Do tego dajemy koncentrat pomidorowy i dobrze mieszamy.Na wierzch starty ser zolty