Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was przepis na pyszne mielone, ale z dodatkiem, który sprawia, że są bardziej kremowe i soczyste ;)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15142
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15142
Składniki
Mięso mielone wrzucamy do miski, dodajemy cebulę, serek, przyprawy
Płatki owsiane zalewamy 3 łyżkami wody i gotujemy, żeby spęczniały. Dodajemy do naszego mięsa.
Wszystkie składniki razem mieszamy na jednolitą masę, formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
Aby kotlety nie przywierały podczas smażenia do patelni, należy smażyć je na głębokim oleju, najlepiej, by sięgał do połowy kotlecika.