Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was przepis na pyszne mielone, ale z dodatkiem, który sprawia, że są bardziej kremowe i soczyste ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4452
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1463
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 410
Składniki
Mięso mielone wrzucamy do miski, dodajemy cebulę, serek, przyprawy
Płatki owsiane zalewamy 3 łyżkami wody i gotujemy, żeby spęczniały. Dodajemy do naszego mięsa.
Wszystkie składniki razem mieszamy na jednolitą masę, formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
Aby kotlety nie przywierały podczas smażenia do patelni, należy smażyć je na głębokim oleju, najlepiej, by sięgał do połowy kotlecika.