Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mięso mojego narzeczonego
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Steki umyć, osuszyć, obsypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić steki. Smażyć z dwóch stron. Usmażone steki ściągnąć z patelni, ułożyć na talerzu, przykryć folią aluminiową i odczekać 5 min.