Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione mięso mojego narzeczonego
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2862
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3939
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 642
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3863
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2862
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3939
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 642
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3863
Składniki
Steki umyć, osuszyć, obsypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz i wrzucić steki. Smażyć z dwóch stron. Usmażone steki ściągnąć z patelni, ułożyć na talerzu, przykryć folią aluminiową i odczekać 5 min.