Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry,świetny na gorąco i na zimno.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1415
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4056
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1415
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4056
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Składniki
do mielonego mięsa dodać namoczoną i odcisniętą bułkę,surowe jajko,majeranek,pieprz,sól,posiekany czosnek ,pokrojona w kostke paprykę i posiekana natke pietruszki
wszystko dokładnie wyrobić
mieso uformować w prostokąt,jajka obrać ze skorupek i ulozyc na mięsie
mieso zwinąc tak jak roladę i włozyc do blaszki keksówki uprzednio wysmarowanej masłem i wysypanej tarta bulką
na wierzch klopsa mozna połozyc kilka cienkich plasterów wedzonego boczku
piec około 35 minut w temp.180 stopni
podawac z ziemniakami i buraczkami