Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry,świetny na gorąco i na zimno.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 326
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 52
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1169
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 326
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 52
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1169
Składniki
do mielonego mięsa dodać namoczoną i odcisniętą bułkę,surowe jajko,majeranek,pieprz,sól,posiekany czosnek ,pokrojona w kostke paprykę i posiekana natke pietruszki
wszystko dokładnie wyrobić
mieso uformować w prostokąt,jajka obrać ze skorupek i ulozyc na mięsie
mieso zwinąc tak jak roladę i włozyc do blaszki keksówki uprzednio wysmarowanej masłem i wysypanej tarta bulką
na wierzch klopsa mozna połozyc kilka cienkich plasterów wedzonego boczku
piec około 35 minut w temp.180 stopni
podawac z ziemniakami i buraczkami