Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można podawac jako danie główne z ziemniakami, puree lub wkładkę do zup (rosołu, barszczu, serowej...).
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1532
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 250
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 253
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 251
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 9734
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1532
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 250
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 253
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 251
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 9734
Składniki
Chleb namoczyć w wodzie.
Cebulę zetrzeć na drobnej tarce.
Mięso wyrobić z cebulą, odciśniętym chlebem, żóltkiem i przyprawami. Z masy formować kulki o średnicy ok. 2 cm. i smażyć na głębokim oleju na zloty kolor. Smacznego.