Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28861
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2197
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28861
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2197
Składniki
Jajka zmieliłem przez maszynkę , dodałem bułkę namoczoną , surowe jajko , przyprawy i zieleninę oraz tyle bułki tartej , aby konsystencja masy pozwalała na ulepienie klopsików. Smażyłem na tłuszczu. Podałem z sosem szczawiowym i młodymi ziemniakami omaszczonymi cebulką przysmażoną z dodatkiem śmietany ( u mnie wiejską ).