Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 175
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 566
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 282
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 175
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 566
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 282
Składniki
Jajka zmieliłem przez maszynkę , dodałem bułkę namoczoną , surowe jajko , przyprawy i zieleninę oraz tyle bułki tartej , aby konsystencja masy pozwalała na ulepienie klopsików. Smażyłem na tłuszczu. Podałem z sosem szczawiowym i młodymi ziemniakami omaszczonymi cebulką przysmażoną z dodatkiem śmietany ( u mnie wiejską ).