Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1173
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113521
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1173
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113521
Składniki
1. przygotować sos pomidorowy: posiekać cebulę i czosnek, poddusić na oleju, dodać koncentrat, zalać bulionem, gotować, zaprawić mąką rozrobioną w wodzie, dla większej gładkości można sos zmiksować, doprawić solą i pieprzem, 2. do mięsa dodać namoczoną bułeczkę, jajko, cebulę i przyprawy, wyrobić dokładnie, formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej, obsmażyć na rumiano na oleju, włożyć do sosu, gotować ok 20 min, smacznego