Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1438
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1438
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Składniki
Przygotowac sos: na maśle podsmażyc marchew, czosnek, cebulę i paprykę.Dodac przyprawy i pomidory. Podgotowac do miękkości.
Mięso wyrobic z bułką namoczoną, przyprawami i jajem. Formowac klopsiki o srednicy ok. 3-4 cm. panierowac w bułce tartej. Obsmażyc na zloto na oleju. Wrzucic do gorącego bulionu, ugotowac.
Klopsiki wyłożyc na talerze, polac sosem. Podawac np. z zacierkami i ulubioną surówką.