Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne klopsiki do sosu chrzanowego lub jakiegokolwiek sosu czy też do zupy. Klopsiki bardzo proste i szybkie w wykonaniu.
garnek, łyżka cedzakowa, miska,
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4236
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416747
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4236
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416747
Składniki
Białą kiełbasę obrać z osłonki. Przełożyć do miski, dodać jajko, natkę pietruszki i wymieszać (w razie potrzeby doprawić do smaku i ponownie wymieszać). Z mięsa formujemy małe klopsiki, które wkładamy do gotującej wody i gotujemy około 10 - 15 minut. Po ugotowaniu wyjmujemy łyżką cedzakową na talerz. Klopsiki nadają się do różnych sosów czy zup.
Klopsiki po ugotowaniu.