Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczne klopsiki do sosu chrzanowego lub jakiegokolwiek sosu czy też do zupy. Klopsiki bardzo proste i szybkie w wykonaniu.
garnek, łyżka cedzakowa, miska,
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2550
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2550
Składniki
Białą kiełbasę obrać z osłonki. Przełożyć do miski, dodać jajko, natkę pietruszki i wymieszać (w razie potrzeby doprawić do smaku i ponownie wymieszać). Z mięsa formujemy małe klopsiki, które wkładamy do gotującej wody i gotujemy około 10 - 15 minut. Po ugotowaniu wyjmujemy łyżką cedzakową na talerz. Klopsiki nadają się do różnych sosów czy zup.
Klopsiki po ugotowaniu.