Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, puszyste, wilgotne klopsy. pyszny pomysł na przemycenie warzyw dla niejadków :-)
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 176
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1730
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 339
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 176
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1730
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 339
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, przesmażyć. Cukinie porządnie umyć, pokroić na dosyć małą kostkę (nie obierałam ze skóry) i dodać do cebuli i czosnku, dusić aż cukinie lekko zmięknie (nie rozgotować), przestudzić. Mięso wyrobić z pozostałymi składnikami, dodać przestudzoną cukinię z cebulą i czosnkiem, wymieszać. Formować klopsy i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron do zrumienienia. Smacznego :-)