Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, puszyste, wilgotne klopsy. pyszny pomysł na przemycenie warzyw dla niejadków :-)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1071
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5621
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8744
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18069
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1071
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5621
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8744
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18069
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, przesmażyć. Cukinie porządnie umyć, pokroić na dosyć małą kostkę (nie obierałam ze skóry) i dodać do cebuli i czosnku, dusić aż cukinie lekko zmięknie (nie rozgotować), przestudzić. Mięso wyrobić z pozostałymi składnikami, dodać przestudzoną cukinię z cebulą i czosnkiem, wymieszać. Formować klopsy i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron do zrumienienia. Smacznego :-)