Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, puszyste, wilgotne klopsy. pyszny pomysł na przemycenie warzyw dla niejadków :-)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416547
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4193
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416547
Składniki
Cebulę i czosnek pokroić w kostkę, przesmażyć. Cukinie porządnie umyć, pokroić na dosyć małą kostkę (nie obierałam ze skóry) i dodać do cebuli i czosnku, dusić aż cukinie lekko zmięknie (nie rozgotować), przestudzić. Mięso wyrobić z pozostałymi składnikami, dodać przestudzoną cukinię z cebulą i czosnkiem, wymieszać. Formować klopsy i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron do zrumienienia. Smacznego :-)