Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity obiad dla osób lubiące klopsy w sosie:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Usmażyć klopsy. Przełożyć do garnka wlać wodą dodać cebulę w kostkę i resztę warzyw startych na tarce o małych oczkach. Gotować na wolnym ogniu do momentu miękkich warzyw i przyprawiamy. Gdy warzywa będą miękkie dodać musztardę,zaprawkę ( mąka+ mleko) i zagotować . Po zagotowaniu i ostygnięciu dodajemy śmietanę. Podawać z ziemniakami i surówką. Smacznego:)