Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie, tanio i szybko. Odsmażane też są bardzo smaczne:) Ja akurat zrobiłam ze smażoną cebulką, skwarkami i kiełbaską ale polecam też do wątróbki zamiast ziemniaków.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 924
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13564
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 924
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13564
Składniki
Obrane ziemniaki ścieramy na tarce o małych oczkach dosypujemy tyle mąki ile przyjmą ziemniaki, solimy i pieprzymy.
Kładziemy gorącą łyżeczką na osoloną wrzącą wodę, po paru minutach odcedzamy. Gotowe SMACZNEGO