Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla dzieci.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2007
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1694
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2007
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1694
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki wyszorować, ugotować w łupinach, ostudzić, obrać i zmielić. Następnie dodać mąkę, jajko i zagnieść ciasto. Rabarbar umyć, pokroić ze skórką i posypać cukrem. Ciasto podzielić na kawałki, wkładać rabarbar i wyrabiać knedle. Gotować w osolonej wodzie, wyłożyć na półmisek i polać stopionym masłem z tartą bułką.