Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojej Rodzinki, polecam każdemu, jest bardzo dobre. Podać można z ryżem.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1668
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1668
Składniki
1. Żołądki myjemy, kroimy w plastry, zalewamy wodą i gotujemy razem z Vegetą
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Marchew obieramy, kroimy w słupki i dodajemy do grzybów 5. Dodajemy następnie pokrojoną paprykę oraz ogórki konserwowe
6. Wlewamy przecier pomidorowy, doprawiamy chilli,łączymy z żołądkami i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody 7. Chwilkę gotujemy
8. Potrawa gotowa 9. SMACZNEGO