Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kofty pochodzą z kuchni arabskiej i robi się je przeważnie z mięsa wołowego. Ja dziś proponuje Wam kofty z mięsa wieprzowego – a dokładnie z szynki . Do przygotowania koft nie potrzebujemy jajek. Wystarczy mięso, czosnek, natka pietruszki i przyprawy. Możemy je usmażyć na patelni grillowej bądź na tradycyjnym grillu. Wyśmienicie smakują z sosem tzatzyki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1234
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1234
Składniki
1. Natkę pietruszki drobno siekamy. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę 2. Do mięsa dodaj przyprawy , natkę i czosnek. Całość wymieszaj. I dostaw do lodówki na 30 minut 3. Z mięsa formuj podłużne kotlety i nabij je na patyk od szaszłyków. 4. Kofty smaż na grillu po 10-13 minut z każdej strony.