Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis z "greckiego party" Aromatyczne mieso jagniece a jako uzupelnienie orzezwiajaca salatka.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem. Nabierac porcje miesa (garsc) i oblepic nim patyk do szaszlykow, tworzac podluzny ksztalt. Grillowac lub piec w piekarniku okolo 20min,obracajac co jakis czas. Podawac z chlebkiem pita i sosem tzatziki.
Szpinak, ogorka, oliwki, arbuza, fete i cebule ulozyc na talerzu. Z miodu, musztardy, maku, octu, oliwy, jogurtu zrobic dressing, posolic. Polac salatke sosem tuz przed podaniem.
Zamiast jagnieciny mozna uzyc innego miesa mielonego