Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe i proste danie.Lubia je duzi i mali:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15141
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15141
Składniki
Z cytryny otrzec skorke (2 lyzeczki) i wycisnac sok (3 lyzki. Na patelni roztopic maslo, dodac cebule i smazyc okolo 2 min. Nastepnie dodac lososia, sol, pieprz i skorke. Smazyc az ryba bedzie usmazona (okolo 5 min).
Ugotowany makaron odcedzic zachowujac 1/3 szklanki wody "z makaronu". Dodac wode do lososia. Groszek sparzyc goraca woda i dodac do makaronu. Na koniec polaczyc wszystkie skladniki, dodajac koperek i sok z cytryny.